Over Amazone Fences

Amazone Fences staat voor hoge kwaliteit en vlotte samenwerking. We geven 25 jaar garantie op onze houten omheiningen van Jackson Fences (UK). Met meer dan 30 jaar ervaring in de houtbewerkingssector staan we garant voor de professionele en diervriendelijke afwerking van allerhande projecten. 

Dankzij onze eigen passie voor paarden kunnen wij instaan voor kwalitatieve, diervriendelijke omheiningen voor uw weides of tuin. Natuurlijk plaatsen wij ook graag afsluitingen voor honden, koeien, of andere dieren. 

 

Bent u dus op zoek naar een kwalitatieve, diervriendelijke omheining voor uw weides of tuin? Bij Amazone Fences bent u aan het juiste adres. Wij plaatsen elke omheining met de grootste zorg en gebruiken hiervoor de nieuwste technieken en hoog kwalitatieve materialen.

Neem contact op met ons voor een offerte op maat.
IMG_5734
press to zoom
Houten omheining plaatsing
press to zoom
Paarden omheining
press to zoom
IMG_5739
press to zoom
1/2

Bij Amazone Fences hebben we meer dan 30 jaar ervaring in de houtbewerkingssector. Onze passie voor paarden en landelijke omgevingen zorgen ervoor dat wij elk project met zorg behandelen.

Wij plaatsen elke omheining met een oog voor detail en met respect voor uw weide en/of tuin. Naast een scherp oog, gebruiken wij de nieuwste technieken voor het efficiënt en snel plaatsen van de omheining.

Voor uw weide, tuin en dieren enkel het best van het beste! Wij gebruiken voor de omheiningen
hoog kwalitatief hout. Zo geven wij op onze houten omheiningen van Jackson 25 jaar garantie!

CTA-05.png
CTA-04.png
25jaargarantieonder-02.png